- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Guatemala
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7
Cafea Proaspat Prajita, Guatemala Huebuentenango - Finca el Puente, 100% Arabica
Finca El Puente, deținută de familia Vide este o mică fermă ce se află situată în regiunea Huehuetenango in Nord-Vestul Guatemalei. Arealul Huehuetenango este recunoscut ca fiind cel unde se produc cele mai bune și mai distinse cafele guatemaleze. Boabele sunt selectate manual, lăsate la fermentat 36 ore, spălate și uscate la soare. Cafeaua prezintă o structură bogată, aromată, cu note de ciocolată neagră, gem de caise și citrice caramelizate, precum și note de migdale prăjite și alune. Corp catifelat, aciditate bine echilibrată si persistența, postgust lung cu o notă de căpșuni și miere. De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.