De ce cafea proaspăt prăjită ? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanta sub aspect tehnologic . Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile , perioadă după care 90 % din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Rwanda Speciality Coffee, 100% Arabica
Primele plante de cafea au ajuns in Rwanda pe la începutul secolului XX, dar au trecut încă trei decenii până când producția de cafea din Rwanda a început să crească cu adevărat. Cele mai multe plantații din țară sunt de obicei situate undeva între 1500 şi 1900 de metri deasupra nivelului mării, 95% din ele au arbori de cafea din soiul Rwanda Bourbon, cea mai înaltă treaptă de calitate întâlnită aici. Veți avea o surpriză plăcută în a descoperi o cafea cu un profil foarte bun, specific cafelelor africane din această zonă Boabele proaspăt prăjite și măcinate îți vor inunda simțurile cu arome florale, fructate și citrice, urmate de un ușor ton savuros. Notele florale amintesc de anumite cafele etiopiene, mulți lăudând un indiciu de zahăr caramelizat, cuișoare, nuci și scorțișoară. Postgust de caramel bogat și ciocolată. Nivelurile de aciditate sunt ridicate și duc în tonuri dulci cu vârfuri ușor sărate, ceea ce se datorează in mare parte climatului și altitudinii mari.
Descriere
Detalii ale produsului
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Rwanda
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7