De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Brazilia Red Ruby Speciality Coffee, 100% Arabica
Fazenda Riacho das Varas a fost finanțată în 1975 în Diamantina, Chapada de Minas. În timp ce zona nu era recunoscută ca teren agricol la acea vreme, părinții lui Ricardo Hirofumi erau convinși că ar putea produce acolo cafea de înaltă calitate. Prin muncă asiduă și dăruire, acestia au obtinut rezultate de exceptie și au fost urmați de mulți cultivatori de cafea. În zilele noastre, Chapada de Minas este recunoscuta ca fiind regiunea cu cea mai buna expunere, iar micii fermieri ai săi se concentrează pe producția cafelei de înaltă calitate. Ricardo este pasionat de munca sa și caută mereu să-și îmbunătățească performantele într-un mod durabil. O cafea curată în ceasca, ușor dulceagă, puternică și rotundă ce dă foarte bine pe espressoarele de acasă datorită prăjirii medii și profilului cu aciditate scăzută.
Descriere
Detalii ale produsului
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Brazilia
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Florala
- 5
- Aciditate usoara
- 7