Comanda online

 • Cauta produsul dorit.
  • - Poti cauta un produs direct in campul de cautare sau navigand in categoriile de produse direct din meniul afisat sub campul de cautare (pe telefonul mobil apesi butonul Meniu pentru a accesa categoriile de produse).
   - Odata ajuns in categoria dorita, poti filtra produsele folosind caracteristicile de pe coloana din stanga (pe telefonul mobil apesi butonul de "Filtrare")
   - Adauga produsul/produsele dorite in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului "Adauga in cos."
   - Puteti solicita consiliere din partea unui specialist Republica del Gusto folosind una din modalitatile de comunicare din partea de sus a siteului sau din pagina de contat (chat Facebook sau WhatsApp, telefonic sau e-mail)
 • Verifica-ti cosul.
  • -Pentru a vizualiza produsele adaugate in cosul de cumparaturi, apasa pe "Cos" aflat in coltul din dreapta sus al siteului. Continutul cosului va fi afisat in partea dreapta a paginii. Poti sterge un produs apasand simbolul "cos de gunoi". De asemenea, daca doresti, poti adauga si alte produse in cosul de cumparaturi inainte de plasarea comenzii.
 • Trimite comanda.
  • Pentru a trimite comanda, apasa unul dintre butoanele aflate in partea de jos a cosului de cumparaturi:  "Finalizeaza comanda" sau "Cos" pentru a deschide varianta detaliata a acestuia.
 • Finalizeaza comanda.
  • In pagina de comanda, (dupa apasarea unuia dintre butoanele din cos) trebuie sa introduci urmatoarele informatii:
   - "Date personale": introdu datele tale personale si adresa de email la care doresti sa trimitem detaliile comenzii. Optional, in acest pas poti inregistra un cont pe siteul nostru bifand "Doresc sa ma inrefgistrez ca utilizator pe siteul dvs." ulterior  introducand o parola in campurile aferente. Acest cont iti va fi util la plasarea viitoarelor comenzi precum si in cazul viitoarelor promotii sau campanii de fidelizare.
   - "Adresa de livrare si facturare." Completand aceasta sectiune, ne vei pune la dispozitie adresa de livrare cat si datele care vor fi folosite pentru facturarea comenzi (daca acestea coincid). Ex: Factura pentru o persoana fizica cat si juridica se va emite pe numele si adresa de livrare din aceasta sectiune. Alternativ, daca doresti ca factura sa fie emisa pe numele altei persoane sau pe o firma a carei adresa nu coincide cu cea de livrare, bifeaza casuta "Factura pe o alta adresa sau nume?" si completeaza sectiunea "Date de facturare alternative" care va aparea.
   - Bifeaza casuta "Accepta termenii si conditiile!" dar iti recomandam sa citesti inainte de a o bifa. Comanda nu poate fi plasata fara acceptarea termenilor si a conditiilor. Daca nu doriti sa bifati aceasta casuta in vederea finalizarii comenzii online, puteti plasa comanda telefonic sau prin email folosind datale de contact din pagina de Contact.
   - Metoda de livrare o veti selecta in sectiunea "Ridicare din magazin sau livrare". Puteti alege livrarea si montarea gratuita la domiciliul dumneavoastra sau livrarea si montarea intr-unul dintre magazinele Republica del Gusto. Adresa, datele de contact si locatia pe Google Maps a fiecarui magazin o gasiti in pagina de contact.
   - Modalitatea de plata o veti alege in sectiunea "Metoda de plata". Puteti plati numerar sau cu cardul (POS mobil) la livrarea comenzii. Online cu cardul la finalizarea comenzii sau prin transfer bancar (ordin de plata).
   - Pasul final consta in verificarea sumarului comenzii si a totalului acesteia, iar daca este necesar, ne poti lasa observatii cu privire la comanda in campul destinat acestora. Finalizeaza comanda apasand o singura data butonul "Trimite comanda". La scurt timp dupa apasarea acestuia, vei fi redirectionat in pagina de confirmarea comenzii unde gasesti dateliile comenzi plasate. Informatiile acestea vor fiexpediate si pe adresa de e-mail furnizata in primul pas.
   - Ulterior plasarii comenzii, vei fi contactat telefonic pentru confirmarea si validarea acesteia.

Comanda telefonica

 • Comenzile catre Republica del Gusto Distribution SRL se pot face si telefonic la unul din numerele specificate in pagina de contact. In acest fel te putem consilia cu privire la alegerea produselor potrivite necesitatii sau ocaziei careia ii sunt destinate.
Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.