Expedierea comenzii

  • Livrarea la domiciliu, pentru comenzi mai mari de 200 lei este gratuita!

  • Durata de livrare a unei comenzi este de maxim 2 zile lucratoare!

  Costul transportului este 15 lei pentru comenzi cu valoare sub 200 lei si gratuit pentru comenzi cu valoare mai mare de 200 lei, indiferent de zona de livrare (pe teritoriul Romaniei).

  Livrarea la domiciliu, in toata tara 15 lei

    Republica del Gusto Distribution percepe o taxa unica de transport in valoare de 15 lei pentru livrarea comenzilor cu adresa de livrare in restul localitatilor din Romania, exceptand situatiile descrise la primul punct.

  Achitarea comenzii

  Plata comenzii se poate face online cu cardul, in momentul in care se plaseaza comanda pe site (procesare securizata prin intermediul operatorului Netopia), prin OP, sau numerar la curier, in momentul livrarii.

  Modificarea sau anularea comenzii

  Momentul incheierii contractului il constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai larepublica.ro

  La larepublica.ro vrem sa fii in primul rand satisfacut de achizitia ta. Ne obligam sa-ti furnizam produsele intr-o conditie excelenta si intr-un timp rezonabil. Daca nu esti satisfacut de comanda ta in orice fel, te rugam sa ne contactezi in maxim 14 zile de la achizitionare printr-un e-mail pe adresa propaganda@larepublica.ro si poti returna partial sau total comanda. O sa facem tot posibilul pentru a corecta situatia. 

  Daca ai nelamuriri privind comanda, te rugam sa ne contactezi pe adresa propaganda@larepublica.ro

  Product added to wishlist

  Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.