despre republica del gusto

               Van Coffeeworks este parte a grupului de firme Prier, cel mai vechi negociant de vinuri de pe piata romaneasca. Ne-am dorit o entitate specializata precum Van Coffeeworks, avand viziune dar si expertiza in domeniu (unul largit avand in vedere si bogata experienta de vinuri si bauturi fine, cafea, ceaiuri, ciocolata) cu sanse reale de succes pentru acoperirea unor cereri previzibile. 

               In decursul activitatii noastre am urmarit mai mult "procesul" decat "succesul", astfel, devenind martorii, partenerii si sustinatorii tuturor aparitiilor de importanta ale comertului dedicat din Romania, confirmandu-ne cu fermitate rolul de formator de opinie. Nu spunem aceste lucruri pentru a ne lauda ci pentru a explica natura experientei noastre. In termenii tranzitiei perseverenta noastra poate fi confundata cu un idealism neproductiv. In termenii profesionalismului vorbim probabil de cursivitate, stiinta, rabdare, cam toate ingredientele universal valabile realizarii oricarei lucrari ce se vrea perena.

               Acum, scopul nostru este de a impărtăsi dragostea pentru gourmet iubitorilor de bun si frumos, prin intermediul produselor ce fac parte din portofoliul nostru, iar noua paradigma economica si sociala unde s-au produs mutatii esentiale in tiparul de consum si entertainment, ne motiveaza eforturile ca, alaturi de dumneavoastra, sa fim generatori ai unui curent de opinie care sa schimbe conceptul de prezentare si de consum al produselor de calitate (gourmet). 

               Exigenta se impune în permanentă în ceea ce facem, de la selectia produselor până la prezentarea lor, oferind in permanenta clientilor nostri consultanta si livrare la destinatie.

Totodata suntem membri fondatori ai Federatiei Somelierilor din Romania, (avanpost de pregatire pentru viitorii specialisti in domeniu), precum si membri cu gradul de Cavaleiro in Confraria Do Vinhos Do Porto.

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.