ÎÎnființată în 1993, Republica Del Gusto a început ca o mică afacere de familie, cu o pasiune profundă pentru vinurile românești de calitate. În timp, inspirată de dorința de a aduce pe piață produse gourmet de cea mai înaltă calitate, compania noastră a crescut treptat, devenind un nume de referință în industria alimentară de lux.
 
Specializarea noastră principală este selectarea și distributia de cafea proaspăt prăjită, vanilie de cea mai bună calitate și vinuri premium. Fiecare produs este atent selecționat, garantând astfel clienților noștri o experiență culinară/bahică de neuitat. Cafeaua noastră, prăjită în micile noastre ateliere, este recunoscută pentru aroma sa intensă și gustul echilibrat. Vanilia, adusă din cele mai fertile plantații din Papua Noua Guinee, este apreciată pentru aroma sa autentică și intensă. Vinurile noastre, selecționate la targurile de profil, degustate atent, sunt apreciate pentru complexitatea și finețea lor.
 
Valorile noastre fundamentale sunt calitatea, autenticitatea și sustenabilitatea. Suntem dedicați nu doar să oferim produse gourmet de excepție, dar și să susținem practici sustenabile în producție și distribuție. Angajamentul nostru față de mediu și responsabilitatea socială sunt reflectate în fiecare aspect al afacerii noastre.
 
Republica Del Gusto este o companie de distribuție la nivel international si ambasador al culturii gourmet din Romania. Prin evenimentele noastre, ateliere și degustări, ne străduim să educăm și să inspirăm o apreciere mai profundă pentru produsele fine. Colaborările noastre cu chefi renumiți și experți în domeniul gastronimic ne permit să inovăm constant și să oferim experiențe culinare unice.
 
În această călătorie de trei decenii, am construit relații solide cu furnizorii și clienții noștri, bazate pe încredere și respect reciproc. Cunoscător experimentat, sau începător entuziast în lumea gourmet, te invităm să descoperi și să te bucuri de produsele noastre de excepție în La Republica Del Gusto, unde fiecare produs spune o poveste, iar noi suntem mândri să fim parte din această poveste.

Republica del Gusto 1993

              

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.