De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Rwanda Speciality Coffee, 100% Arabica
Primele plante de cafea au ajuns in Rwanda pe la inceputul secolului XX, dar au trecut inca trei decenii pana cand productia de cafea din Rwanda a inceput sa creasca cu adevarat. Cele mai multe plantatii din tara sunt de obicei situate undeva intre 1500 şi 1900 de metri deasupra nivelului marii, 95% din ele au arbori de cafea din soiul Rwanda Bourbon, cea mai inalta treapta de calitate intalnita aici.
Veti avea o surpriza placuta in a descoperi o cafea cu un profil foarte bun, specific cafelelor africane din aceasta zona.
Boabele proaspat prajite si macinate iti vor inunda simturile cu arome florale, fructate si citrice, urmate de un usor ton savuros. Notele florale amintesc de anumite cafele etiopiene, multi laudand un indiciu de zahar caramelizat, cuisoare, nuci si scortisoara. Postgust de caramel bogat si ciocolata. Nivelurile de aciditate sunt ridicate si duc in tonuri dulci cu varfuri usor sarate, ceea ce se datoreaza in mare parte climatului si altitudinii mari.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Rwanda
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7