Cafea Proaspat Prajita, Kenya AA Speciality Coffee, 100% Arabica

DFN7N0BBM
39,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Kianjiru este o regiune aflată în districtul Kirinyaga, chiar la sud de Ecuator și este deținută de membrii clanului Unjiru. Arabica Bourbon este cunoscută pentru aciditatea sa ridicată datorită consistenței solurilor vulcanice și a altitudinii la care creste - peste 1700m. Asociația Kianjiru produce nu mai mult de 20 de tone de cafea pe an. Datorită locației sale strategice - contra vânturilor Muntelui Kenya, Kianjiru are o rețea bună de râuri permanente și este umedă pe tot parcursul anului. Zona are două anotimpuri de precipitații distincte, ploi lungi (martie-mai) și ploi scurte (octombrie-noiembrie), având un climat ecuatorial. Boabele coapte de cafea sunt zdrobite și lăsate să fermenteze pentru îndepărtarea mucilagiului. Când fermentația este încheiată boabele sunt spălate cu apă curată și puse pe paturi speciale la uscat. Pe măsura uscării, boabele cu defecte sunt îndepărtate manual spre a oferi doar maximul de calitate. Toate acestea vor da în ceașcă o cafea foarte florala.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.

Detalii ale produsului

Fierbator
3
Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Kenya
Cantitate
800 gr
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Fructe
Aciditate ridicata
6

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.