De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, El Salvador Speciality Coffee, 100% Arabica
Datorita solurilor vulcanice bogate si climei blande, El Salvador produce cafele excelente si gazduieste unele dintre cele mai cautate soiuri din lume.
Regiunea Cordillera del Balsamo este situata in zona de vest a tarii, iar Finca Marina Cumbre este situata chiar in varful lantului muntos si detine 30 ha de plantatii de cafea cultivate la umbra. Aceasta ferma, Marina Cumbre, se concentreaza in primul rand pe productia de cafea de specialitate si colaboreaza cu Sociedad Cooperativa de Caficultores Siglo XXI pentru a imbunatati tehnicile agronomice si de procesare. Cultivata la peste 1.400 m, este o cafea Strictly High Grown (SHG), o specificatie care indica cafeaua cultivata la altitudini care depasesc 1.200 de metri. Aceste cote mai mari asigura un proces mai lent de dezvoltare a boabelor, permitand o densitate crescuta a nutrientilor, rezultand un profil complex si aromat de ceasca.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- El Salvador
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17