De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Peru Speciality Coffee, 100% Arabica
O cafea crescuta pe inaltimile muntoase dintre raurile Blanco si Tabaconas. Ploile frecvente si perdeaua permanenta de nori, precum si solul bogat in nutrienti, ofera conditii optime pentru o crestere lenta si o buna maturitate a boabelor de cafea. Totodata, producatorii din zona combina cultura arbustilor de cafea cu specii indigene de pomi spre crearea unui diversitati vegetale ce favorizeaza obtinerea unor cafele cu note unice. La prajire dezvolta multitudine de arome florale cu note de mandarine si ciocolata, corp si aciditate medii, echilibrate, dulceata puternica in gust.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Nicaragua
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17