De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Peru Speciality Coffee, 100% Arabica
O cafea crescută pe înălțimile muntoase dintre râurile Blanco și Tabaconas. Ploile frecvente și perdeaua permanentă de nori, precum și solul bogat în nutrienti, oferă condiții optime pentru o creștere lentă și o bună maturitate a boabelor de cafea. Totodată, producătorii din zonă combină cultura arbuștilor de cafea cu specii indigene de pomi spre crearea unui diversități vegetale ce favorizează obținerea unor cafele cu note unice. La prăjire dezvoltă multitudine de arome florale cu note de mandarine și ciocolată, corp și aciditate medii, echilibrate, dulceață puternică în gust.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Nicaragua
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17