De ce cafea proaspăt prăjită ? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanta sub aspect tehnologic . Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile , perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Costa Rica Speciality Coffee, 100% Arabica
In 1960, o mână de tineri întreprinzători au înființat cooperativa Coope Tarrazú . Astăzi, cooperativa numără mai mult de 2.500 de membri activi ce își duc recoltele într-o fabrică cu utilaje moderne. Aceștia s-au angajat să dezvolte atât economia locală, cât și să protejeze mediul prin practici durabile și ecologice, încurajând programele de reciclare și utilizare a energiei regenerabile. Plantațiile Tarrazú se află pe coastele umbrite ale munițiilor interiori costaricani, la Sud-Est de capitala San Jose, iar întregul areal este atât de faimos încât a fost denumit "La Cuna del Café Costarricense" - Locul de Naștere al Cafelei Costaricane. Întreaga regiune este caracterizată printr-o mare biodiversitate, o microclima favorabilă și soluri vulcanice bogate de origine sedimentară, devenind renumită pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume și- iată de ce este folosită de mulți barista si prăjitori pentru a câștiga multiple competiții internaționale de cupping.
Descriere
Detalii ale produsului
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Costa Rica
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17