Cafea Nicaragua Maragogype | 100% Arabica - Comanda! | La Republica
Cafea Nicaragua Maragogype | 100% Arabica - Comanda! | La Republica
Cafea Nicaragua Maragogype | 100% Arabica - Comanda! | La Republica
Cafea Nicaragua Maragogype | 100% Arabica - Comanda! | La Republica

Cafea Proaspat Prajita, Nicaragua Maragogype Speciality Coffee, 100% Arabica

D7K0K0BzM
50,00 lei
Include TVA Livrare in max. 2 zile

Soiul de cafea Arabica Maragogype este originar din Brazilia si este un hibrid obtinut din soiul care sunt denumite si “Elephant Coffee Beans”. 

Ferma Un Regalo de Dios este detinuta de Luis Alberto Baladerez si familia sa. Este situata in lantul muntos Dipilto-Jalapa din nordul departamentului Nueva Segovia. Cele 180 ha sunt dispuse in loturi situate la altitudini incepand de la 1400 m pana la 1700 m, inconjurate de o padure densa de copaci cu frunze largi si specii de conifere care creeaza un microclimat cu temperaturi cuprinse intre 10-16°C, solul este nisipos si bogat in humus, beneficiind si de multe precipitatii.

In anul 2018 ferma Un Regalo de Dios a obtinut locul 5 in concursul Nicaraguan Cup of Excellence.

Gramaj
Grad macinare

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Nicaragua Maragogype – 100% Arabica

Note principale: vanilie, unt de arahide, orz
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – ideala pentru a evidentia caracterul complex si textura catifelata a boabelor Maragogype („elephant beans”).

Optiuni de personalizare prajire cafea Nicaragua

Pentru varianta de 1kg boabe, oferim posibilitatea alegerii nivelului de prajire, pentru a personaliza experienta dupa gustul tau:

  • Light Roast – corp lejer, note proaspete de alune si flori uscate
  • Medium Roast – echilibru intre dulceata si condiment, cu o textura matasoasa
  • Dark Roast – arome prajite de ciocolata neagra si condimente uscate
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Nicaragua este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Aciditate echilibrata
5
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Nicaragua
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Vanilie, unt de arahide & orz
Nuci
17

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.