Guatemala Speciality Coffee – 100% Arabica
Note principale: citirice, ciocolata neagra, caise
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – accentueaza corpolenta si dulceata naturala, ideala pentru ibric si espresso intens.
Optiuni de personalizare prajire pentru Cafea de origine Guatemala:
- Light Roast – arome florale, aciditate citrica
- Medium Roast – echilibru intre fruct si ciocolata
- Dark Roast – note condimentate, postgust lung, usor afumat
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Guatemala este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.