De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Columbia Speciality Coffee, 100% Arabica
Cafea ce provine dintr-o regiune aflata direct sub muntii „Farallones del Citara”, zona ce este inconjurata de padurea Cochuana si unde veti gasi aceasta minunata bucata de pamant numita Finca Los Alpes. Muntii masivi ofera un microclimat unic: din partea vestica, fluxuri de aer umed provin din Oceanul Pacific, in timp ce pe partea de est exista curenti de aer cald care urca pe versantii Cauca River Canyon. Acest climat special permite arbustului de cafea sa produca pe tot parcursul anului, oferind doua anotimpuri ploioase foarte echilibrate. Prin urmare, arbustii produc flori si apoi cirese de doua ori pe an. Finca Los Alpes, infiintata in 1974, detine astazi 100 de hectare pe care este plantata cafea (100% Caturra), in timp ce restul fermei este conservata in mod natural.
Ferma are propria moara de decojire, proces dupa care boabele de un verde intens intra un timp scurt in fermentare. Profilul cestii este foarte dulce si fructat, complex, cu note de prune coapte si vanilie.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Columbia
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Fructe