Cafea Proaspat Prajita, Columbia Speciality Coffee, 100% Arabica

DDN7N0BBM
35,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Cafea ce provine dintr-o regiune aflată direct sub munții „Farallones del Citara”, zonă ce este înconjurată de pădurea Cochuana și unde veți găsi această minunată bucată de pământ numită Finca Los Alpes. Munții masivi oferă un microclimat unic: din partea vestică, fluxuri de aer umed provin din Oceanul Pacific, în timp ce pe partea de est există curenți de aer cald care urcă pe versanții Cauca River Canyon. Acest climat special permite arbustului de cafea să producă pe tot parcursul anului, oferind două anotimpuri ploioase foarte echilibrate. Prin urmare, arbuștii produc flori și apoi cireșe de două ori pe an. Finca Los Alpes, înființată în 1974, deține astazi 100 de hectare pe care este plantată cafea (100% Caturra), in timp ce restul fermei este conservată în mod natural.

Ferma are propria moară de decojire, proces după care boabele de un verde intens intră un timp scurt în fermentare. Profilul ceștii este foarte dulce și fructat, complex, cu note de prune coapte și vanilie.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.

Detalii ale produsului

Fierbator
3
Aciditate echilibrata
5
Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Columbia
Cantitate
800 gr
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Fructe

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.