De ce cafea proaspat prajita ? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic . Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile , perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Indonezia Speciality Coffee, 100% Arabica
Insula Sumatra se afla in vestul Indoneziei, iar provincia Aceh este situata in nordul acesei cele mai mari insule a Indoneziei. Satele Bintang si Kebayakan, de unde aveti placerea de a degusta aceasta cafea, se intind de-a lungul lacului Laut Tawar la o altitudine de 1.100 de metri deasupra nivelului marii, inconjurate de munti verzi si fertili. In acest cadru, peste 300 de femei fermieri cultiva o suprafata mica de aproximativ 340 ha de cafea. Femeile sunt organizate in cooperativa Ara Aras Awali – A3., iar incurajand un management vital al membrilor si succesul lor economic, acestea urmaresc sa atinga stabilitatea si cresterea pe termen lung.
Suntem mai mult decat bucurosi sa va oferim aceasta cafea de la cooperativa de femei A3 si va incurajam sa impartasiti cupele picante din acest lot special.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Indonezia
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7