Indonezia Speciality Coffee – 100% Arabica
Note principale: ciocolata, cedar, prune Mirabelle
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – evidentiaza corpolenta specifica cafelelor din Sumatra, cu un gust bogat si un postgust usor condimentat, ideal pentru espresso sau ibric.
Optiuni de personalizare cafea origine Indonezia
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – scoate in evidenta notele ierboase si subtilitatea originii
- Medium Roast – profil rotund, cu note echilibrate de nuci si cacao
- Dark Roast – gust profund, cu accente afumate si amarui
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Indonezia este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.