De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Guatemala Speciality Coffee, 100% Arabica
Finca El Puente, detinuta de familia Vide este o mica ferma ce se afla situata in regiunea Huehuetenango in Nord-Vestul Guatemalei. Arealul Huehuetenango este recunoscut ca fiind cel unde se produc cele mai bune si mai distinse cafele guatemaleze. Plantatia de cafea se afla la o altitudine de 1600m deasupra nivelului marii, pe un sol non-vulcanic, bogat in substante nutritive. Climatul temperat-rece, impreuna cu ploile bine distribuite si solul bogat in minerale creeaza conditii ideale pentru obtinerea unei cafele de inalta calitate. Boabele sunt selectate manual, lasate la fermentat 36 ore, spalate si uscate la soare. Cafeaua prezinta o structura bogata, aromata, cu note de ciocolata neagra, gem de caise si citrice caramelizate, precum si note de migdale prajite si alune. Corp catifelat, aciditate bine echilibrata si persistenta, postgust lung cu o nota de capsuni si miere.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Guatemala
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7