De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Guatemala Speciality Coffee, 100% Arabica
Finca El Puente, deținută de familia Vide este o mică fermă ce se află situată în regiunea Huehuetenango in Nord-Vestul Guatemalei. Arealul Huehuetenango este recunoscut ca fiind cel unde se produc cele mai bune și mai distinse cafele guatemaleze. Plantația de cafea se află la o altitudine de 1600m deasupra nivelului mării, pe un sol non-vulcanic, bogat în substanțe nutritive. Climatul temperat-rece, împreună cu ploile bine distribuite și solul bogat în minerale creează condiții ideale pentru obținerea unei cafele de înalta calitate. Boabele sunt selectate manual, lăsate la fermentat 36 ore, spălate și uscate la soare. Cafeaua prezintă o structură bogată, aromată, cu note de ciocolată neagră, gem de caise și citrice caramelizate, precum și note de migdale prăjite și alune. Corp catifelat, aciditate bine echilibrată si persistenta, postgust lung cu o notă de căpșuni și miere.
Descriere
Detalii ale produsului
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Guatemala
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Cremoasa
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7