De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Brazilia Red Ruby Speciality Coffee, 100% Arabica
Fazenda Riacho das Varas a fost finantata in 1975 in Diamantina, Chapada de Minas. In timp ce zona nu era recunoscuta ca teren agricol la acea vreme, parintii lui Ricardo Hirofumi erau convinsi ca ar putea produce acolo cafea de inalta calitate. Prin munca asidua si daruire, acestia au obtinut rezultate de exceptie si au fost urmati de multi cultivatori de cafea. In zilele noastre, Chapada de Minas este recunoscuta ca fiind regiunea cu cea mai buna expunere, iar micii fermieri ai sai se concentreaza pe productia cafelei de inalta calitate. Ricardo este pasionat de munca sa si cauta mereu sa-si imbunatateasca performantele intr-un mod durabil. O cafea curata in ceasca, usor dulceaga, puternica si rotunda ce da foarte bine pe espressoarele de acasa datorita prajirii medii si profilului cu aciditate scazuta.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Brazilia
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Florala
- 5
- Aciditate usoara
- 7