De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Espresso del Gusto Speciality Coffee, 100% Arabica
Espresso (ess-PRESS-oh) este o forma foarte concentrata de cafea ce se serveste in „shot”-uri si este preparata intr-un espressor prin trecerea apei fierbinti sub presiune printr-o cupa de cafea foarte fin macinata. Profilul fiecarei cesti este dat de calitatea boabelor verzi, modalitatea de prajire si timpul scurs de la prajire.
Va oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selectionate, cu profiluri specifice de prajire alese astfel incat savoarea si aromele subtile ale boabelor sa fie maxim evidentiate la preparare: de la note de ciocolata, caramel, nuci si pana la arome fructate, florale sau usor condimentate. Boabele provin de pe plantatii ce beneficiaza de cele mai bune conditii meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltarii la altitudini superioare. Telul nostru este acela de a va oferi o cafea proaspat prajita de calitate, acompaniata de inovatie, experienta si educatie.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Blend
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Aciditate usoara
- Destinat pentru
- Espressor
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7
- Energizanta
- 2