Cafea Proaspat Prajita, Espresso del Gusto Speciality Coffee, 100% Arabica

DPDGXQBBM
36,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Espresso (ess-PRESS-oh) este o formă foarte concentrată de cafea ce se servește în „shot”-uri și este preparată într-un espressor prin trecerea apei fierbinți sub presiune printr-o cupă de cafea foarte fin măcinată. Profilul fiecărei cești este dat de calitatea boabelor verzi, modalitatea de prăjire și timpul scurs de la prăjire.

Vă oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selecționate, cu profiluri specifice de prăjire alese astfel încât savoarea și aromele subtile ale boabelor să fie maxim evidențiate la preparare: de la note de ciocolată, caramel, nuci și până la arome fructate, florale sau ușor condimentate. Boabele provin de pe plantații ce beneficiază de cele mai bune condiții meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltării la altitudini superioare. Telul nostru este acela de a vă oferi o cafea proaspăt prăjită de calitate, acompaniată de inovație, experiență și educație.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.

Detalii ale produsului

Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Blend
Cantitate
800 gr
Beneficii
Aciditate usoara
Destinat pentru
Espressor
Aroma
Caramel
Fructe
7
Energizanta
2

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.