De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Espresso del Gusto Speciality Coffee, 100% Arabica
Espresso (ess-PRESS-oh) este o formă foarte concentrată de cafea ce se servește în „shot”-uri și este preparată într-un espressor prin trecerea apei fierbinți sub presiune printr-o cupă de cafea foarte fin măcinată. Profilul fiecărei cești este dat de calitatea boabelor verzi, modalitatea de prăjire și timpul scurs de la prăjire.
Vă oferim amestecul nostru special, diverse origini atent selecționate, cu profiluri specifice de prăjire alese astfel încât savoarea și aromele subtile ale boabelor să fie maxim evidențiate la preparare: de la note de ciocolată, caramel, nuci și până la arome fructate, florale sau ușor condimentate. Boabele provin de pe plantații ce beneficiază de cele mai bune condiții meteo-climaterice, cu soluri propice dezvoltării la altitudini superioare. Telul nostru este acela de a vă oferi o cafea proaspăt prăjită de calitate, acompaniată de inovație, experiență și educație.
Descriere
Detalii ale produsului
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Blend
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Aciditate usoara
- Destinat pentru
- Espressor
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7
- Energizanta
- 2