Cafea Proaspat Prajita, Ibrik Speciality Coffee, 100% Arabica

DFK3K0BBM
35,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Amestec special destinat preparării cafelei la ibric. Diverse origini atent selecționate, cu profiluri specifice de prăjire alese astfel încât savoarea și aromele subtile ale boabelor să fie maxim evidențiate la preparare: de la note de ciocolată, caramel, nuci și până la arome fructate, florale sau ușor condimentate. Boabele provin de pe plantații ce beneficiază de cele mai bune condiții meteo climaterice, cu soluri propice dezvoltării la altitudini superioare. Telul nostru este acela de a vă oferi o cafea proaspăt prăjită de calitate, acompaniată de inovație, experiență și educație.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai in momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi de când a fost prăjită și durează circa 8 zile, perioadă după care marea majoritate a aromelor se oxidează.

Măcinarea cafelei pentru ibrik trebuie să fie foarte fina. O cafea bine preparată la ibrik are caimac in partea superioară, este omogenă și nu conține particule de cafea in lichid sau caimac. Se servește fierbinte și este de obicei servită cu un pahar de apă rece pentru a reîmprospăta gura și a savura mai bine aroma cafelei.

Detalii ale produsului

Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Macinata
Tip cafea
Filtru
Tara de origine
Blend
Cantitate
800 gr
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Fierbator
Aroma
Fructe
Florala
13

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.