De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Costa Rica Speciality Coffee, 100% Arabica
In 1960, o mana de tineri intreprinzatori au infiintat cooperativa Coope Tarrazú . Astazi, cooperativa numara mai mult de 2.500 de membri activi ce isi duc recoltele intr-o fabrica cu utilaje moderne. Acestia s-au angajat sa dezvolte atat economia locala, cat si sa protejeze mediul prin practici durabile si ecologice, incurajand programele de reciclare si utilizare a energiei regenerabile. Plantatiile Tarrazú se afla pe coastele umbrite ale munitiilor interiori costaricani, la Sud-Est de capitala San Jose, iar intregul areal este atat de faimos incat a fost denumit "La Cuna del Café Costarricense" - Locul de Nastere al Cafelei Costaricane. Intreaga regiune este caracterizata printr-o mare biodiversitate, o microclima favorabila si soluri vulcanice bogate de origine sedimentara, devenind renumita pentru producerea uneia dintre cele mai bune cafele din lume si- iata de ce este folosita de multi barista si prajitori pentru a castiga multiple competitii internationale de cupping.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Costa Rica
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17