Etiopia Specialty Coffee – 100% Arabica
Note principale: rom, grapefruit, stafide
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – ofera un profil rotund si echilibrat, pastrand totodata o parte din finetea florala specifica Etiopiei.
Optiuni de personalizare cafea de origine Etiopia
Pentru ambalajul de 1kg boabe, poti alege prajirea preferata astfel:
- Light Roast – accentueaza notele florale si fructate, cu aciditate citrica vibranta
- Medium Roast – echilibru intre dulceata si prospetime, note de piersica coapta
- Dark Roast – gust prajit pronuntat, reduce aciditatea si scoate in evidenta cacao si condimente
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Etiopia este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.