De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Etiopia Speciality Coffee, 100% Arabica
Yirgacheffe este cunoscută ca fiind una dintre cele mai renumite regiuni pentru cultivarea cafelelor de specialitate. Altitudinile mari, condițiile favorabile, structura minerală a solului și istoria de lungă durată a cultivării cafelei fac din Yirgacheffe regiune unică, cu un profil distinct în ceașcă.
Cafelele de aici sunt cunoscute pentru notele lor florale și pentru aciditatea citrică. Ceea ce vă oferim provine de la stația de prelucrare Aramo, districtul Aricha. Fermieri din împrejurimi își aduc recolta la stație unde cireșele sunt sortate și procesate în mod natural. După ce se aleg doar cele mai coapte cireșe, acestea se usucă 15-20 de zile la soare pe așa numitele ”paturi africane de uscare”. Pe tot parcursul procesului de uscare, zaharurile din pulpa cireșelor sunt parțial absorbite de boabe, rezultând o aromă tipică foarte fructată. Odată ce cireșele de cafea au atins conținut de umiditate de 13%, coaja este îndepărtată și loturile sunt pregătite pentru expediere.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 4
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Etiopia
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Ciocolata
- Florala
- 10