Cafea Papua Noua Guinee – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
Cafea Papua Noua Guinee – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
Cafea Papua Noua Guinee – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
Cafea Papua Noua Guinee – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica

Cafea Proaspat Prajita, Papua Noua Guinee Speciality Coffee, 100% Arabica

D7K02THBzM
46,00 lei
Include TVA Livrare in max. 2 zile

Provincia Western Highlands este situata in zonele muntoase din Papua Noua Guinee si este cea mai mare regiune producatoare de cafea din tara. Solul vulcanic din aceasta zona este foarte fertil, facandu-l propice culturii de cafea de inalta calitate. Aici se proceseaza doar cirese rosii de cafea atent selectionate, bine coapte (mature). Acestea se lasa cateva saptamani la uscat „natural” dupa care coaja ciresei se indeparteaza de pe boabele de cafea.

Cafeaua astfel procesata dobandeste note gustative unice. La prajire dezvolta multitudine de arome florale cu note de mango, papaya, fructul pasiunii, ananas, lime, corp si aciditate medii, echilibrate, dulceata puternica in gust.

Gramaj
Grad macinare

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Papua Noua Guinee – 100% Arabica

Note principale: mango, papaya, fructul pasiunii, ananas, lime

Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – potrivita pentru a scoate in evidenta corpul catifelat si aromele dulci, echilibrate.

Optiuni de personalizare prajire cafea de origine Papua Noua Guinee

Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:

  • Light Roast – profil vibrant, accent pe fructe tropicale si citrice
  • Medium Roast – echilibru intre dulceata si aciditate, postgust curat
  • Dark Roast – corp mai intens, note pronuntate de cacao si caramel ars

Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric

Cafeaua de origine Papua Noua Guinee este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Aciditate echilibrata
5
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Papua Noua Guinee
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Mango, papaya, fructul pasiunii, ananas & lime
Nuci
17

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.