Papua Noua Guinee – 100% Arabica
Note principale: mango, papaya, fructul pasiunii, ananas, lime
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – potrivita pentru a scoate in evidenta corpul catifelat si aromele dulci, echilibrate.
Optiuni de personalizare prajire cafea de origine Papua Noua Guinee
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – profil vibrant, accent pe fructe tropicale si citrice
- Medium Roast – echilibru intre dulceata si aciditate, postgust curat
- Dark Roast – corp mai intens, note pronuntate de cacao si caramel ars
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Papua Noua Guinee este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.