De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Papua Noua Guinee Speciality Coffee, 100% Arabica
Provincia Western Highlands este situata in zonele muntoase din Papua Noua Guinee si este cea mai mare regiune producatoare de cafea din tara. Solul vulcanic din aceasta zona este foarte fertil, facandu-l propice culturii de cafea de inalta calitate. Aici se proceseaza doar cirese rosii de cafea atent selectionate, bine coapte (mature). Acestea se lasa cateva saptamani la uscat „natural” dupa care coaja ciresei se indeparteaza de pe boabele de cafea. Cafeaua astfel procesata dobandeste note gustative unice. La prajire dezvolta multitudine de arome florale cu note de mango, papaya, fructul pasiunii, ananas, lime, corp si aciditate medii, echilibrate, dulceata puternica in gust.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Papua Noua Guinee
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17