De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Papua Noua Guinee Speciality Coffee, 100% Arabica
Provincia Western Highlands este situată în zonele muntoase din Papua Noua Guinee și este cea mai mare regiune producătoare de cafea din țară. Solul vulcanic din această zonă este foarte fertil, făcându-l propice culturii de cafea de înalta calitate. Aici se procesează doar cireșe roșii de cafea atent selecționate, bine coapte (mature). Acestea se lasă câteva săptămâni la uscat „natural” după care coaja cireșei se îndepărtează de pe boabele de cafea. Cafeaua astfel procesată dobândește note gustative unice. La prăjire dezvoltă multitudine de arome florale cu note de mango, papaya, fructul pasiunii, ananas, lime, corp și aciditate medii, echilibrate, dulceață puternică în gust.
Descriere
Detalii ale produsului
- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Nicaragua
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Vanilie
- Nuci
- 17