De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Etiopia Speciality Coffee, 100% Arabica
Yirgacheffe este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai renumite regiuni pentru cultivarea cafelelor de specialitate. Altitudinile mari, conditiile favorabile, structura minerala a solului si istoria de lunga durata a cultivarii cafelei fac din Yirgacheffe regiune unica, cu un profil distinct in ceasca.
Cafelele de aici sunt cunoscute pentru notele lor florale si pentru aciditatea citrica. Ceea ce va oferim provine de la statia de prelucrare Aramo, districtul Aricha. Fermieri din imprejurimi isi aduc recolta la statie unde ciresele sunt sortate si procesate in mod natural. Dupa ce se aleg doar cele mai coapte cirese, acestea se usuca 15-20 de zile la soare pe asa numitele ”paturi africane de uscare”. Pe tot parcursul procesului de uscare, zaharurile din pulpa cireselor sunt partial absorbite de boabe, rezultand o aroma tipica foarte fructata. Odata ce ciresele de cafea au atins continut de umiditate de 13%, coaja este indepartata si loturile sunt pregatite pentru expediere.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 4
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Etiopia
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Ciocolata
- Florala
- 10