Cafea Proaspat Prajita, Etiopia Speciality Coffee, 100% Arabica

D8K7N0BBM
41,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Yirgacheffe este cunoscută ca fiind una dintre cele mai renumite regiuni pentru cultivarea cafelelor de specialitate. Altitudinile mari, condițiile favorabile, structura minerală a solului și istoria de lungă durată a cultivării cafelei fac din Yirgacheffe regiune unică, cu un profil distinct în ceașcă.

Cafelele de aici sunt cunoscute pentru notele lor florale și pentru aciditatea citrică. Ceea ce vă oferim provine de la stația de prelucrare Aramo, districtul Aricha. Fermieri din împrejurimi își aduc recolta la stație unde cireșele sunt sortate și procesate în mod natural. După ce se aleg doar cele mai coapte cireșe, acestea se usucă 15-20 de zile la soare pe așa numitele ”paturi africane de uscare”. Pe tot parcursul procesului de uscare, zaharurile din pulpa cireșelor sunt parțial absorbite de boabe, rezultând o aromă tipică foarte fructată. Odată ce cireșele de cafea au atins conținut de umiditate de 13%, coaja este îndepărtată și loturile sunt pregătite pentru expediere.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.

Detalii ale produsului

Fierbator
4
Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Etiopia
Cantitate
1000 gr
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Ciocolata
Florala
10

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.