Cafea Proaspat Prajita Bolivia - Ciocolata, miere si fructe tropicale
Cafea Proaspat Prajita Bolivia - Ciocolata, miere si fructe tropicale
Cafea Proaspat Prajita Bolivia - Ciocolata, miere si fructe tropicale
Cafea Proaspat Prajita Bolivia - Ciocolata, miere si fructe tropicale

Cafea Proaspat Prajita, Bolivia Speciality Coffee, 100% Arabica

DCK32BLV
Momentan indisponibil
46,00 lei
Include TVA

Cafea de specialitate Bolivia - Andreas Uluri

Bolivia, un taram al traditiei si al rezilientei, gazduieste unele dintre cele mai spectaculoase plantatii de cafea, situate in regiunile montane Yungas. Aici, la altitudini mari, fermierii cultiva cu grija boabe premium, oferind o cafea de specialitate apreciata la nivel global.

Origine si sustenabilitate

Cafeaua Bolivia provine de la mici producatori dedicati practicilor organice si sustenabile. Acestia evita pesticidele si folosesc metode traditionale de procesare, protejand biodiversitatea si pastrand autenticitatea fiecarui bob de cafea.

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Bolivia Specialty Coffee – 100% Arabica

Note principale: nougat, caramel

Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – prajirea ideala pentru un gust dulceag, corpolent, cu echilibru intre note florale si dulci, excelenta pentru ibric sau filtru.

Optiuni de personalizare cafea origine Bolivia

Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:

  • Light Roast – evidentiaza notele de miere si fructe galbene
  • Medium Roast – profil rotund, cu accente de caramel si citrice
  • Dark Roast – corp intens, gust ciocolatiu cu final usor condimentat

Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric

Cafeaua de origine Bolivia este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.  

Detalii

Fierbator
3
Aciditate echilibrata
5
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Bolivia
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Nougat & caramel
Nuci
17

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist
Product added to compare.