Bolivia Specialty Coffee – 100% Arabica
Note principale: nougat, caramel
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – prajirea ideala pentru un gust dulceag, corpolent, cu echilibru intre note florale si dulci, excelenta pentru ibric sau filtru.
Optiuni de personalizare cafea origine Bolivia
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – evidentiaza notele de miere si fructe galbene
- Medium Roast – profil rotund, cu accente de caramel si citrice
- Dark Roast – corp intens, gust ciocolatiu cu final usor condimentat
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Bolivia este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.