Alege Rwanda Speciality Coffee - Cafea proaspat prajita - 100% Arabica
Alege Rwanda Speciality Coffee - Cafea proaspat prajita - 100% Arabica
Alege Rwanda Speciality Coffee - Cafea proaspat prajita - 100% Arabica
Alege Rwanda Speciality Coffee - Cafea proaspat prajita - 100% Arabica

Cafea Proaspat Prajita, Rwanda Speciality Coffee, 100% Arabica

89702
170,00 lei
Include TVA Livrare in max. 2 zile

Primele plante de cafea au ajuns in Rwanda pe la inceputul secolului XX, dar au trecut inca trei decenii pana cand productia de cafea din Rwanda a inceput sa creasca cu adevarat. Cele mai multe plantatii din tara sunt de obicei situate undeva intre 1500 şi 1900 de metri deasupra nivelului marii, 95% din ele au arbori de cafea din soiul Rwanda Bourbon, cea mai inalta treapta de calitate intalnita aici.

Veti avea o surpriza placuta in a descoperi o cafea cu un profil foarte bun, specific cafelelor africane din aceasta zona.

Boabele proaspat prajite si macinate iti vor inunda simturile cu arome florale, fructate si citrice, urmate de un usor ton savuros. Notele florale amintesc de anumite cafele etiopiene, multi laudand un indiciu de zahar caramelizat, cuisoare, nuci si scortisoara. Postgust de caramel bogat si ciocolata. Nivelurile de aciditate sunt ridicate si duc in tonuri dulci cu varfuri usor sarate, ceea ce se datoreaza in mare parte climatului si altitudinii mari.

Gramaj
Grad macinare

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Personalizeaza-ti cafeaua Rwanda

O cafea 100% Arabica, originara din Rwanda, se remarca prin note florale si fructate specifice regiunilor de mare altitudine din Africa de Est. Este o cafea vibranta, cu aciditate placuta si un postgust curat.

Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:

  • Light Roast – accentueaza notele florale si citrice; ideala pentru filtru sau ibric
  • Medium Roast – echilibrata, cu note de fructe rosii si corp catifelat
  • Medium-Dark Roast (Full City) – corp mai pronuntat, cu note de ciocolata neagra si condimente subtile
  • Dark Roast – arome prajite intense, mai putina aciditate, gust profund

Prajirea standard pentru aceasta cafea este Medium-Dark Roast (Full City) – un echilibru intre complexitatea africana si un corp potrivit pentru espresso sau ibric.

La cerere, putem macina cafea de origine Rwanda pentru:

  • Espresso
  • Filtru
  • Ibric (macinatura foarte fina)

Te rugam sa selectezi ce nivel de prajire si macinare preferi. Cafeaua este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Rwanda
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Cremoasa
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Citrice & scortisoara
Fructe
7
5940763451617

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.