Personalizeaza-ti cafeaua Rwanda
O cafea 100% Arabica, originara din Rwanda, se remarca prin note florale si fructate specifice regiunilor de mare altitudine din Africa de Est. Este o cafea vibranta, cu aciditate placuta si un postgust curat.
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – accentueaza notele florale si citrice; ideala pentru filtru sau ibric
- Medium Roast – echilibrata, cu note de fructe rosii si corp catifelat
- Medium-Dark Roast (Full City) – corp mai pronuntat, cu note de ciocolata neagra si condimente subtile
- Dark Roast – arome prajite intense, mai putina aciditate, gust profund
Prajirea standard pentru aceasta cafea este Medium-Dark Roast (Full City) – un echilibru intre complexitatea africana si un corp potrivit pentru espresso sau ibric.
La cerere, putem macina cafea de origine Rwanda pentru:
- Espresso
- Filtru
- Ibric (macinatura foarte fina)
Te rugam sa selectezi ce nivel de prajire si macinare preferi. Cafeaua este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.