- Fierbator
- 4
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Burundi
- Cantitate
- 1000 gr
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Ciocolata
- Florala
- 10
Cafea Proaspat Prajita, Burundi - Gashikawa Ngozi, microlot, 100% Arabica
Burundi este cel mai bine cunoscuta sub numele de „Tara celor o mie de dealuri”, aici platourile inalte domina peisajul. In 2013, Ben si Kristy Carlson au decis sa faca casa lor in Gutukuza (provincia Ngozi) si au fondat Long Miles Coffee Estate insufletiti de dorinta de a crea conditii de viata mai bune comunitatii prin cultivarea cafelei la nivel superior, astfel au adunat micii fermieri din zona si au inceput sa construiasca prima lor statie de spalare. Profilul cestii: aciditate fructata, echilibrata si foarte placuta, note florale stralucitoare cu duc in fructe tropicale suculente. De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare