Cafea Proaspat Prajita, Cuba Speciality Coffee, 100% Arabica

DYK3K0BBM
36,00 lei
cu TVA Livrare in max. 2 zile

Cuba Arabica, Superor Serrano este o cafea cremoasa, corpolenta, cu note de tutun, ciocolata neagra si caramel, usor picanta, cu o aciditate scazuta, bine echilibrata. O cafea bogata si originala pentru adevarati cunoscatori.

Gramaj
Grad macinare

Descriere

Cuba dispune de condiții pedoclimatice excelente, având potențialul de a produce unele dintre cele mai bune cafele din lume și, chiar dacă nu a fost mult timp cunoscută ca un mare producator de cafea, acum deține o poziție privilegiată pe piețele europene și asiatice. Peste 80% din planațiile de cafea se află în regiunea muntoasă din estul Cubei, numită Sierra Maestra unde solul  este foarte bogat în humus. Anual, producția de cafea este limitată și din această cauză cafeaua cubaneză este cunoscută ca o raritate.

De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.

Detalii ale produsului

Tip
Cafea
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Cuba
Cantitate
1000 gr
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Espressor
Aroma
Caramel
Tutun
6
Cremoasa
8

Reviews

No reviews

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

Product added to wishlist

Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor, Detalii aici.