Cafea Myanmar – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
Cafea Myanmar – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
  • Nou
Cafea Myanmar – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica
Cafea Myanmar – 100% Arabica cu Arome Exotice | La Republica

Cafea Proaspat Prajita, Myanmar Speciality Coffee, 100% Arabica

D72K02THzY4
89,00 lei
Include TVA Livrare in max. 2 zile

Myanmar – Shwe Ywa Nmar Microlot

O cafea de origine rara si surprinzatoare din inima Asiei de Sud-Est. Cultivata la altitudini de 1300–1660 m, acest microlot se remarca printr-un profil aromatic complex, cu note dulci si florale, fructe rosii si tropicale, accente condimentate si un postgust rafinat. Procesata prin fermentatie anaeroba naturala si uscare atenta pe paturi inaltate, Myanmar aduce in ceasca eleganta si intensitate, fiind alegerea perfecta pentru momente speciale.

  • Origine: Myanmar, Shwe Ywa Nmar
  • Varietate: Arabica Red Catuaí

  • Procesare: Natural Anaerobic Fermentation

  • Altitudine: 1300–1660 m

  • Scor SCA: 86,50

Gramaj
Grad macinare

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Myanmar – 100% Arabica

Note principale: capsuni, pepene, mango

Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – potrivita pentru a scoate in evidenta corpul catifelat si aromele dulci, echilibrate.

Optiuni de personalizare prajire cafea de origine Myanmar

Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:

  • Light Roast – profil vibrant, accent pe fructe tropicale si citrice
  • Medium Roast – echilibru intre dulceata si aciditate, postgust curat
  • Dark Roast – corp mai intens, note pronuntate de cacao si caramel ars

Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric

Cafeaua de origine Myanmar este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Aciditate echilibrata
5
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Myanmar
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
capsuni, pepene, mango
Nuci
17
5940763452386

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.