De ce cafea proaspăt prăjită? Deoarece cafeaua are particularități unice dobândindu-și calitățile specifice numai în momentul prăjirii, operațiune de mare importanță sub aspect tehnologic. Vârful de calitate al unei cafele începe a doua zi după prăjire și durează circa 14 zile, perioadă după care 90% din acest complex de arome se oxidează.
Cafea Proaspat Prajita, Fara Cofeina, 100% Arabica
Swiss Water® este un procedeu inovator de utilizare a apei pure pentru a îndepărta cofeina din boabele de cafea. Prin acest proces de decofeinizare se prelucrează loturi mici, 100 % fără chimicale, rezultând o cafea la fel de delicioasă. Brevetul aparține firmei elvețiene Coffex S.A. care a dezvoltat un proces de decofeinizare viabil din punct de vedere comercial folosind numai apă foarte fierbinte și percolare prin cărbune activ. Acest proces este mai costisitor decât procesul cu solvenți, deoarece cofeina separată nu poate fi recuperată spre a fi vândută separat. Întregul proces durează 10 ore, timp în care echipa de specialiști monitorizează continuu etapele tehnologice și conținutul instantaneu de cofeină. Conținutul de cofeină reziduală în cafeaua decofeinizată, pentru standardul european este < 0,1 %.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Decafeinizata
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Blend
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Aciditate usoara
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7
- Energizanta
- 2