De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Cafea Proaspat Prajita, Fara Cofeina, 100% Arabica
Swiss Water® este un procedeu inovator de utilizare a apei pure pentru a indeparta cofeina din boabele de cafea. Prin acest proces de decofeinizare se prelucreaza loturi mici, 100 % fara chimicale, rezultand o cafea la fel de delicioasa. Brevetul apartine firmei elvetiene Coffex S.A. care a dezvoltat un proces de decofeinizare viabil din punct de vedere comercial folosind numai apa foarte fierbinte si percolare prin carbune activ. Acest proces este mai costisitor decat procesul cu solventi, deoarece cofeina separata nu poate fi recuperata spre a fi vanduta separat. Intregul proces dureaza 10 ore, timp in care echipa de specialisti monitorizeaza continuu etapele tehnologice si continutul instantaneu de cofeina. Continutul de cofeina reziduala in cafeaua decofeinizata, pentru standardul european este < 0,1 %.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare
Descriere
Detalii
- Fierbator
- 3
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Decafeinizata
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Blend
- Cantitate
- 800 gr
- Beneficii
- Aciditate usoara
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Caramel
- Fructe
- 7
- Energizanta
- 2