- Fierbator
- 3
- Aciditate echilibrata
- 5
- Tip
- Cafea
- Ingrediente
- 100% Arabica
- Continut cafeina
- Cu cafeina
- Forma produs
- Boabe
- Tip cafea
- Espresso
- Tara de origine
- Columbia
- Cantitate
- 1000 g
- Beneficii
- Energizanta
- Destinat pentru
- Cafetiera
- Aroma
- Alune de padure
Cafea Proaspat Prajita, aroma naturala Hazelnut, 100% Arabica
Boabele de cafea cu aroma (folosim numai arome naturale) sunt acoperite cu compusi aromatizanti pentru a suplimenta gustul natural al boabelor de cafea. Aroma ideala ar trebui sa mascheze unele dintre notele dure ale cafelei, fara a se interfera cu caracteristicile sale aromatice. Acestea sunt adaugate sub forma de fruct macinat sau uleiuri, dar nu va faceti griji, procentul de ulei in boabe este atat de mic incat nu adauga calorii sau grasimi. Intensitatea de aroma este determinata de temperaturile prajirii (light, medium sau dark) pentru a oferi arome bogate fara continut de calorii.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.
Politica de securitate
Politica de livrare
Politica de returnare