Cafea Proaspat Prajita Honduras Origine| 100% Arabica - La Republica
Cafea Proaspat Prajita Honduras Origine| 100% Arabica - La Republica
Cafea Proaspat Prajita Honduras Origine| 100% Arabica - La Republica
Cafea Proaspat Prajita Honduras Origine| 100% Arabica - La Republica

Cafea Proaspat Prajita, Honduras Speciality Coffee, 100% Arabica

89714
Momentan indisponibil
79,00 lei
Include TVA

Cafea ce provine din regiunea Copan - Capucas (Honduras), loc foarte cunoscut pentru vestigiile ''Ruinele lui Copan'', cu origini precolumbiene - Maya. Terenurile din Capucas sunt ideale pentru cultivarea cafelei datorita continutului solului, conditiilor pedoclimatice, precum si a altitudinii mari la care intalnim plantatiile - in medie intre 1200 si 1800 de metri deasupra nivelului marii. Finca Cerro Alto este o parcela unica, situata pe versantii muntelui Celaque ce urca pana la 2900 m, cel mai inalt varf din Honduras - astfel, certificarea SHG (Strictly High Growing) este binemeritata, iar EP - preparare speciala pentru piata europeana, un plus.

Fermierii culeg doar ciresele coapte, le transporta pe versantii muntilor pana la statia de spalare a fermei unde sunt sortate dupa dimensiune si densitate, apoi sunt decojite, spalate din nou si fermentate in rezervoare. In final, boabele sunt uscate partial la soare si la umbra.

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Cuvantul "Celaque", tradus "cutie de apa" in dialectul local Lenca, dar acum distinct, descrie fluxul constant de apa din multele rauri cu izvoare in acesti munti, hranind fermele de cafea usor terasate ce duc pana a capitala districtului Gracias.

Personalizare prajire pentru Honduras Speciality Coffee – 100% Arabica

Pentru varianta de 1kg boabe, oferim posibilitatea alegerii nivelului de prajire, pentru a personaliza experienta dupa gustul tau:

  • Light Roast – aciditate subtila, note delicate de fructe si flori, ideala pentru metodele de preparare ce evidentiaza aromele complexe
  • Medium Roast – echilibrul perfect intre dulceata si aciditate, cu arome rotunjite de caramel si nuci
  • Medium-Dark Roast (Full City) – prajirea noastra standard, ce dezvolta un corp mai bogat, cu note de ciocolata si condimente usoare
  • Dark Roast – arome intense, prajite, cu postgust amarui, pentru iubitorii de gusturi puternice

Recomandare prajire standard: Medium-Dark Roast (Full City), potrivita pentru espresso, filtru sau ibric.

Macinata pentru toate metodele de preparare

In plus, poti opta pentru macinarea boabelor in functie de metoda ta preferata:

  • Espresso
  • Filtru
  • Ibric (macinatura foarte fina)

Cafeaua este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Honduras
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Cremoasa
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Citrice & Ciocolata cu lapte
Fructe
7
5940763450733

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist
Product added to compare.