Columbia Specialty Coffee – 100% Arabica
Note principale: fructe rosii, cacao, aciditate echilibrata
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – scoate in evidenta dulceata naturala si profunzimea gustului. Ideala pentru espresso cremos sau ibric cu corp consistent.
Optiuni de personalizare prajire cafea de origine Columbia
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – gust fructat, cu aciditate citrica proaspata
- Medium Roast – echilibru intre note de fructe si ciocolata
- Dark Roast – arome mai intense, cu note usor afumate si ciocolata amara
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Columbia este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.