Republica Dominicana – 100% Arabica
Note principale: ciocolata, tutun
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – accentueaza notele naturale de condimente si dulceata subtila, cu o textura catifelata si postgust prelung.
Optiuni de personalizare prajire cafea Barahona Republica Dominicana
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – profil mai delicat, arome florale discrete, aciditate fina
- Medium Roast – echilibru intre caramel si condimente, corp mediu
- Dark Roast – note intense de tutun, ciocolata amara, senzatie persistenta
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Republica Dominicana este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.