El Salvador Specialty Coffee – 100% Arabica
Note principale: ciocolata, sirop de artar, mar rosu copt
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – echilibreaza dulceata naturala si corpul mediu, ideala pentru preparare la filtru sau espresso, cu un postgust neted si aromat.
Optiuni de personalizare cafea origine El Salvador
Pentru varianta de 1kg boabe, oferim posibilitatea alegerii nivelului de prajire, pentru a personaliza experienta dupa gustul tau:
- Light Roast – arome delicate, aciditate fructata
- Medium Roast – profil dulce, usor nucat
- Dark Roast – gust prajit, corp mai plin, note de caramel ars
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.