Burundi Gashikawa Ngozi – 100% Arabica (Microlot)
Note principale: grapefruit, ananas
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – ideala pentru a evidentia echilibrul dintre dulceata si aciditate, cu un corp usor, dar rotund.
Optiuni de personalizare prajire Burundi Gashikawa Ngozi
Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:
- Light Roast – note clare de ceai si fructe de padure, aciditate luminoasa
- Medium Roast – mai multa dulceata, corp echilibrat, usor siropos
- Dark Roast – gust mai prajit, note de caramel si condimente uscate
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Burundi este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.