Cafea Burundi Gashikawa Ngozi - Microlot - 100% Arabica | La Republica
Cafea Burundi Gashikawa Ngozi - Microlot - 100% Arabica | La Republica
Cafea Burundi Gashikawa Ngozi - Microlot - 100% Arabica | La Republica
Cafea Burundi Gashikawa Ngozi - Microlot - 100% Arabica | La Republica

Cafea Proaspat Prajita, Burundi - Gashikawa Ngozi, microlot, 100% Arabica

D9K2N0BHY
45,00 lei
Include TVA

Burundi este cel mai bine cunoscuta sub numele de „Tara celor o mie de dealuri”, aici platourile inalte domina peisajul.

In 2013, Ben si Kristy Carlson au decis sa faca casa lor in Gutukuza (provincia Ngozi) si au fondat Long Miles Coffee Estate insufletiti de dorinta de a crea conditii de viata mai bune comunitatii prin cultivarea cafelei la nivel superior, astfel au adunat micii fermieri din zona si au inceput sa construiasca prima lor statie de spalare.

Profilul cestii: aciditate fructata, echilibrata si foarte placuta, note florale stralucitoare ce duc in fructe tropicale suculente.

Gramaj
Grad macinare

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Burundi Gashikawa Ngozi – 100% Arabica (Microlot)

Note principale: grapefruit, ananas

Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – ideala pentru a evidentia echilibrul dintre dulceata si aciditate, cu un corp usor, dar rotund.

Optiuni de personalizare prajire Burundi Gashikawa Ngozi

Pentru varianta de 1kg boabe, poti alege nivelul de prajire care se potriveste cel mai bine gustului tau:

  • Light Roast – note clare de ceai si fructe de padure, aciditate luminoasa
  • Medium Roast – mai multa dulceata, corp echilibrat, usor siropos
  • Dark Roast – gust mai prajit, note de caramel si condimente uscate

Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric

Cafeaua de origine Burundi este prajita si macinata la comanda, pentru prospetime maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice dobandindu-si calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90% din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
4
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Burundi
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Energizanta
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Grapefruit & ananas
Florala
10
5948734241519

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Product added to wishlist
Product added to compare.