Cafea Proaspat Prajita Tanzania - Arome Intense de Fructe si Ciocolata
Cafea Proaspat Prajita Tanzania - Arome Intense de Fructe si Ciocolata
Cafea Proaspat Prajita Tanzania - Arome Intense de Fructe si Ciocolata
Cafea Proaspat Prajita Tanzania - Arome Intense de Fructe si Ciocolata

Cafea Proaspat Prajita, Tanzania Speciality Coffee, 100% Arabica

DQP44MPM
150,00 lei
Include TVA Livrare in max. 2 zile

Descopera o cafea de origine exceptionala, cultivata pe pantele vulcanice ale Kilimanjaro si Mbeya, in inima Tanzaniei. Aceasta cafea este rezultatul unei traditii transmise din generatie in generatie, unde micii fermieri isi dedica priceperea pentru a produce boabe de cea mai inalta calitate.

Origine si sustenabilitate

Cultivata la altitudini mari, cafeaua Tanzania beneficiaza de un climat perfect pentru dezvoltarea unor arome complexe. Micii producatori folosesc metode traditionale si sustenabile pentru a asigura o recolta de exceptie, pastrand echilibrul natural al ecosistemului.

Gramaj
Grad macinare
Trepte de prajire

 

Politica de securitate

 

Politica de livrare

 

Politica de returnare

Descriere

Tanzania Speciality Coffee – 100% Arabica

Note principale: fructe de padure, vin rosu, ciocolata neagra

Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – scoate in evidenta corpolenta si notele de ciocolata cu un echilibru elegant intre dulceata si aciditate, perfecta pentru espresso si ibric.

Optiuni de personalizare cafea origine Tanzania

Pentru varianta de 1kg boabe, oferim posibilitatea alegerii nivelului de prajire, pentru a personaliza experienta dupa gustul tau:

  • Light Roast – evidentiaza aciditatea fructata, note de merisoare
  • Medium Roast – profil echilibrat, fructat-ciocolatiu
  • Dark Roast – corp plin, amareala placuta, postgust intens

Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric

Cafeaua de origine Tanzania este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.

De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.

Detalii

Fierbator
3
Tip
Cafea de origine
Ingrediente
100% Arabica
Continut cafeina
Cu cafeina
Forma produs
Boabe
Tip cafea
Espresso
Tara de origine
Tanzania
Cantitate
250 g / 500 g / 1000 g
Beneficii
Cremoasa
Destinat pentru
Cafetiera
Aroma
Fructe

Recenzii

Fii primul care lasa o recenzie
Comentarii (0)
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Clientii care au cumparat acest produs au mai cumparat si:

3 alte produse in aceeasi categorie:

Produse vizualizate

Product added to wishlist
Product added to compare.