Tanzania Speciality Coffee – 100% Arabica
Note principale: fructe de padure, vin rosu, ciocolata neagra
Prajirea standard: Medium-Dark Roast (Full City) – scoate in evidenta corpolenta si notele de ciocolata cu un echilibru elegant intre dulceata si aciditate, perfecta pentru espresso si ibric.
Optiuni de personalizare cafea origine Tanzania
Pentru varianta de 1kg boabe, oferim posibilitatea alegerii nivelului de prajire, pentru a personaliza experienta dupa gustul tau:
- Light Roast – evidentiaza aciditatea fructata, note de merisoare
- Medium Roast – profil echilibrat, fructat-ciocolatiu
- Dark Roast – corp plin, amareala placuta, postgust intens
Macinaturi disponibile: espresso, filtru, ibric
Cafeaua de origine Tanzania este proaspat prajita si macinata la comanda, pentru a-ti garanta prospetimea maxima.
De ce cafea proaspat prajita? Deoarece cafeaua are particularitati unice! Cafeaua isi dobandeste calitatile specifice numai in momentul prajirii, operatiune de mare importanta sub aspect tehnologic. Varful de calitate al unei cafele incepe a doua zi dupa prajire si dureaza circa 14 zile, perioada dupa care 90 % din acest complex de arome se oxideaza.